Blog neinspirațional

…despre lupta cu morile de vânt

Te afli în dificultate? #WeAreTheAswear

Socoteala de acasă nu e totuna cu cea din târg! Cine nu a simțit asta pe pielea lui (sau a ei) măcar o dată? O, și dacă ar fi numai o singură dată! Când ți-e lumea mai dragă, se ivește așa, ca din senin, o situație-problemă care te face să ratezi zenul și să pierzi tot magneziul din organism într-o clipită! Dacă ești bărbat, cu siguranță nu prea dai doi bani pe zenul ăla și îți vezi nestingherit de lucrurile pe care le ai de făcut mai departe. Dacă ești femeie, ei bine, lucrurile o pot lua razna. Mai ales dacă este vorba despre felul în care arăți și despre imaginea ta. Evident, trebuie să te redresezi repede și să găsești soluția înainte ca imaginea să aibă de suferit!

 

We have an emergency!

Cele mai multe „situații-problemă” apar când este vorba despre părul meu. Puțin mai delicat decât ar trebui, ușor sensibil și foarte …încăpățânat, îmi dă de multe ori bătăi de cap. Pentru că nu îmi place cum arată uneori, mă tot gândesc cum să-l păcălesc, astfel încât să-mi păstrez senzația de confort emoțional. O eșarfă Jungle de la Mango e numai bună pentru un refresh. Fie o folosesc în loc de bentiță, cu o fundiță ochioasă care să fure privirile, fie o înfășor în jurul cozii (stil ponytail) prinsă în prealabil cu un elastic de păr.

Screen Shot 2017-11-03 at 20.30.45

De altfel, sfânta eșarfă este mereu multifuncțională, și de aceea o ador! E uimitor cât de ușor poți da un alt aer vestimentației tale, cu un singur accesoriu, bine ales. Când ținuta pare prea sobră, într-o notă monotonă, o eșarfă prinsă de baretele genții o poate schimba radical. Obișnuiesc să o folosesc și pe sub reverul sacoului, lăsată de o parte și de alta, ca să pară că este cu totul altul decât cel purtat săptămâna trecută la birou.

Dacă vreau, în schimb, să mă laud că am fost (din nou!) la coafor, am descoperit că poți obține un păr foarte ondulat folosind doar 2 sau 3 perechi de șosete nou nouțe, luate de pe Answear.ro! Nu trebuie decât să rulezi șuvițele ușor umezite pe fiecare din ele și să dormi liniștită până a doua zi. Suficient cât să fii de invidiat!

Ai plecat la munte într-o minivacanță. Cu copilul, evident, pentru că nu te lasă inima să-l abandonezi la bunici. Porniți în aventură, vă luptați cu muntele, faceți pauze, vă distrați. Doar că, inevitabil, pe drum încep vaietele: „Mă doooor picioareleeee! Nu maaaaai pooot! Vreaaau acasăăăă!” Sună cunoscut, nu? Cam greu de dus în spate copilul pe munte. Improvizezi și de data asta: transformi o geacă groasă și rezistentă, într-un fel de targă pe care să puneți copilul și să împărțiți sarcina de a-l duce până jos fără alte comentarii. Dacă aveți noroc, poate și adoarme pe drum. Cum te vor trece toate căldurile încercând să-ți păstrezi echilibrul pe drumuri de munte, geaca oricum nu îți va fi de folos acum!

poza

Ești invitată la un soi de „crazy party” și cauți cu disperare să te încadrezi în tematică. Nu ai timp de cumpărături și nici nu ai idee dacă ai mai putea folosi un astfel de outfit și cu altă ocazie. Prin urmare, trebuie să te adaptezi situației. Cu o pereche de leggings colorați, poți improviza un turban foarte cool! Mai mult, dintr-o eșarfă colorată faci un top, înfășurând-o în jurul bustului, iar dintr-un tricou inventezi o fustă, pe care o fixezi bine pe talie cu ajutorul mânecilor legate de jur împrejur. Acum ești gata de petrecere, cu un aer de jamaicancă.

leggings

 

 

#WeAreTheAnswer

Ai și tu idei năstrușnice de reinventare a modei? Te pricepi să testezi moda în orice ocazie? Nu numai că mă faci al naibii de curioasă cum te descurci, dar poți să răspunzi provocării Answear și să te înscrii în competiția challenge.answear.ro.

Screen Shot 2017-11-03 at 18.05.38Screen Shot 2017-11-03 at 19.01.45

……………………………………….

Proba 15 a Superblogului 2017 vine cu o nouă provocare de la Answear.ro.

answear

Lasă un comentariu

Madmoiselle Sarcastique

Un suflet singur trăiește bucuriile pe jumătate, iar durerile dublu!

Paul's Blog

Welcome to my page!

HopeLess

Scrisul face parte din mine, din viață... ca de altfel, arta în toate formele ei!

Kaysha

Catch me on the web!

Roxalee's blah blah blog

I was created to create. Please, go deep.

armonie acvatică

scrieri, scrieri...

opisicaneagra.ro

Opinii inopinate, frânturi de suflet, poezie și jurnalism online

CRONICA [R]

If you're walking through hell, keep walking.

Nina Docea

de Mădălina Rodocea

DozaDePoezie

"Viaţa este în altă parte" - Milan Kundera

Joramotive de sărit obstacole

echitaţie în aburi de lapte

Tolsto

Blogul meu, de mine însumi