Blog neinspirațional

…despre lupta cu morile de vânt

5 secrete ale frumuseții româncelor cu Farmec

„-What are you going to be when you grow up?
-I am going to be beautiful!

Da, exact așa! Ce fetiță nu și-a dorit oare să ajungă „ca mama ei”, care nu poate fi decât frumoasă, blândă și minunată? Frumusețea este primul atu al Femeii, este ceea ce îi dă putere, ceea ce o face să fie specială și unică. Uneori această frumusețe este evidentă, alteori trebuie să o descoperi, asemeni unei ghicitori, în lucrurile simple care îi întregesc portretul. Mulți se lasă păcăliți de miraje, neglijând semnele evidente ale sufletului ascuns printre cine știe ce defecte. Alteori, este nevoie de un mic ajutor care să-i dea Femeii acel impuls spre a se simți liberă, stăpână pe propria viață, plină de Farmec și, da, extraordinar de frumoasă!

Statisticile spun că româncele sunt printre cele mai frumoase femei din lume. Cine are nevoie de statistici, când poți observa cu ochiul liber un lucru atât de evident? Pe cât este de netăgăduit o asemenea afirmație, pe atât de multe invidii și curiozități trebuie să fi stârnit în același timp: care o fi ingredientul secret al frumuseții româncelor?

ce-inseamna-sa-fii-urat

(Srsa foto: Facebook)

Cele 5 secrete ale frumuseții româncelor

1. Româncele știu să facă…Farmece!

Descendente ale vechilor daci, au păstrat și au dus mai departe darul de a descoperi leacuri uimitoare, adevărate remedii pentru trup și pentru suflet. Cu înțelepciune de la Dumnezeu și cu dorința de schimba ceva în viața celorlalți, românca Ana Aslan a creat un produs geriatric brevetat în peste 30 de țări – Gerovital (vitamina H3). Iar apoi a inventat Aslavital, un alt produs geriatric, menit să aline pe chipul femeilor semnele brutale ale trecerii timpului. Ele sunt și astăzi adevărate minuni care dau farmec în fiecare zi celor care cred cu adevărat în ele.

2. Româncele se inspiră din natură!

Tot ceea ce ni se întâmplă, tot ceea ce ne trebuie, tot ceea ce suntem se regăsește în jurul nostru. Cheia este ca noi să ne găsim calea spre lucrurile ce ni s-au dat ca resursă suficientă pentru a trăi. Ca să fim vesele, fericite, frumoase, trebuie să înțelegem cum reușește natura să fie plină de viață și atât de frumoasă. Să luăm, de pildă, florile de mac, recunoscute încă din cele mai vechi timpuri pentru proprietăţile terapeutice. Seminţele de mac, au fost folosite încă din Grecia Antică pentru calmarea durerilor, iar în China la prepararea ţigărilor cu opiu. În scop cosmetic, macul este folosit pentru menţinerea prospeţimii tenului, împotriva îmbătrânirii, efect  antirid.¹ De aici ideea de a folosi uleiul organic din flori de Mac pentru o nouă gamă de produse Gerovital Plant. Acesta protejează tenul și pielea, mai ales pe cea sensibilă, și calmează iritațiile.

3. Româncele aleg ceea ce este simplu și natural!

Simplitatatea este o altă trăsătură esențială, care pune frumusețea româncelor sub semnul veridicului. Tot ceea ce (le) reprezintă trebuie să fie natural, chiar și atunci (sau mai ales atunci) când vine vorba despre produsele cosmetice pe care le folosesc. Naturalul înseamnă compatibil cu pielea, înseamnă fără alergii, înseamnă fără conservanți. Iar atunci când te simți bine în pielea ta, nu poți fi altfel decât frumoasă!

farmec.png

4. Româncele alungă stresul (ca) prin Farmec!

Cum? Ha! De aceea îi spune „secretul frumuseții”, pentru că e…secret!  Dar parcă nu ar avea farmec dacă nu l-aș împărtăși. Mai întâi, ca să scapi de stresul urban, trebuie să găsești felul de a te relaxa. Cum altfel decât împrospătându-ți tenul, poate cu o loțiune tonică antioxidantă? Cu siguranță asta te va face să-ți recapeți forțele și să redevii tu însăți. Căci, până la urmă, „o femeie cu farmec nu urmează mulțimea, ci este ea însăși”².

5. Româncele sunt fericite!

Iar fericirea aceasta le face frumoase! Fie că se simt „cele mai iubite dintre pământence”,

fie că se simt „de nota zece”:

Eu cred că fiecare dintre noi este o româncă frumoasă. Fiecare în felul ei unic și irepetabil. Dar ca să fii frumoasă, trebuie mai întâi să crezi tu însăți asta!

Eu ți-am spus secretul. Al tău care este?

………………………………………………………………………………………………..

O probă cu Farmec la Spring SuperBlog 2016. Și cu noroc, sper! 😉

farmec2-300x300Surse:

¹ http://www.csid.ro/plante-medicinale-fitoterapice-si-gemoterapice/mac-papaver-rhoeas-11505742/

² Loretta Young

 

6 răspunsuri la „5 secrete ale frumuseții româncelor cu Farmec

  1. alma nahe martie 14, 2016 la 11:52 pm

    Nu ştiu, iubire! Farmecu’ meu e că am farmec? 🙂

    Apreciază

  2. vavaly martie 15, 2016 la 11:55 am

    secretul meu e cat mai naturel. dar de acu, dupa 40, mai ajutam un pic sa avem Farmec 🙂

    Apreciat de 1 persoană

  3. Alexandra martie 17, 2016 la 8:19 pm

    Frumoase și modeste suntem! 😀 Și fermecăm tot în jurul nostru.

    Apreciat de 1 persoană

  4. Pingback:SuperBlog | Proba 4. Care este secretul frumuseții româncelor?

Lasă un comentariu

Madmoiselle Sarcastique

Un suflet singur trăiește bucuriile pe jumătate, iar durerile dublu!

Paul's Blog

Welcome to my page!

HopeLess

Scrisul face parte din mine, din viață... ca de altfel, arta în toate formele ei!

Kaysha

Catch me on the web!

Roxalee's blah blah blog

I was created to create. Please, go deep.

armonie acvatică

scrieri, scrieri...

opisicaneagra.ro

Opinii inopinate, frânturi de suflet, poezie și jurnalism online

CRONICA [R]

If you're walking through hell, keep walking.

Nina Docea

de Mădălina Rodocea

DozaDePoezie

"Viaţa este în altă parte" - Milan Kundera

Joramotive de sărit obstacole

echitaţie în aburi de lapte

Tolsto

Blogul meu, de mine însumi