Blog neinspirațional

…despre lupta cu morile de vânt

Ce-și doresc bărbații? Răspunsuri direct de la sursă

Provocare la ceas de vară (cu căldura aferentă la pachet): tu știi ce-și doresc bărbații? Hmmm… Adevărul că, în egoismul meu, nu m-am gândit niciodată că bărbații și-ar dori ceva. În cel mai (ne?)fericit caz, am presupus că și-ar doi un lucru sau altul ori m-am mulțumit cu ghicitul. Dar dacă tot veni vorba….

De la Adam și Eva…

…oamenii (= bărbații) își bat capul cu o întrebare similară: oare ce-și doresc femeile? Au făcut filme, au scris cărți, au filosofat pe marginea subiectului. Inutil, femeia rămâne un mister, iar ei, bărbații, găsesc motive de a se fofila când o mai dau în bară din când în când: „nici ea nu știe ce vrea, dom’le!”. Mda. De parcă atunci când e vorba de ei, e  simplu!

Și totuși…ne trebuie un răspuns. De preferat un răspuns care să nu pună paie pe foc în bătălia dintre sexe: bărbatul e așa și pe dincolo, dar femeia e…și mai și! Sau invers. Să lăsăm psihologii, psihanaliștii, misoginii și feministele cu treburile lor și să vedem ce zice omul „din popor”. Am decis, așadar, să mă duc direct la sursă și să-i întreb pe ei, pe bărbați: ce vă doriți, domnilor?

 Studiu de caz: Ce-și doresc domnii?

Am lăsat la o parte detaliile tehnice ale unui studiu de caz. M-am repezit la lista de prieteni și am lansat atacul: ce-și doresc bărbații? Scurt și năucitor, fără întrebări ajutătoare și fără timp prea mult de gândire, pentru acuratețea răspunsurilor! 😈

Ce am primit:

  1. Control. (Hmmm…Atât? Control? Fără…detalii? Ce, când, cum? Vina mea că am vrut „scurt și năucitor”!)
  2. Sex. (Probabil tăcerea mea a părut amenințătoare, așa că a apărut continuareaSex, mâncare, siguranțăȘi copii. Și libertate: an open relation. (Și eu care m-am ferit de prejudecata că bărbații vor doar sex! Da’ poate n-am nimerit eu bine persoana! Și ca să mai îndulcească răspunsul, mi-a servit două exemple…memorabile: Al Bundy și Seinfield! Pe bune? Că tot a menționat pe celebrul comediant: „Bărbații își doresc din partea lenjeriei lor intime aceleași lucruri pe care le cer unei femei: puțin sprijin și puțina libertate de mișcare.„)
  3. Nu știu ce-și doresc bărbații! (Îmi plac accesele de sinceritate!) Dar pot să spun ce-și doresc oamenii în general. (Zău?) Acceptare și iubire! (Cam zen domnul! Împăciuitor. Îl păstrăm!)
  4. Habar nu am! (Trebuie să recunosc că aici aveam pretenții! Trebuie lucrat la partea asta cu self-awareness!)
  5. ???? Grea întrebare! (Serios? Și ziceați că e greu cu femeile care sunt prea indecise, prea … Eh. Am așteptat jumate de zi și un răspuns. Se pare că subiectul încă se mai gândește.)
  6. ?! (Se pune drept răspuns și scărpinatul în cap???)
  7. O blondă creață cu********************* și un C Class 220 Kompressor. Și e un răspuns foarte serios! 🙂 (Recunosc că l-am întrebat cu teamă pe subiectul cu numărul 7! De aici și cenzura de mai sus. Apoi am căutat repede pe net „kompressoru’”, să nu par ignorantă! )

În acest punct al investigației am rămas fără energie: 4 răspunsuri de „nu știu” sau cu ezitări și doar vreo trei aproape satisfăcătoare, e clar că nu sunt făcută pentru studii sociologice!

Ce spun doamnele? 

Speranța mea au rămas tot femeile. Așa că am lansat aceeași întrebare în tabăra adversă. Dacă pe bărbați abia i-am putut convinge să spună ceva, pe doamne abia le-am potolit!

  1. Sex. (O coincidență de răspuns? Cenzurez restul conversației, de dragul decenței 😀 ) 
  2. Sex. Plus continua confirmare a sexualității lor. (Hmmm… Să mă îngrijorez? Că se duce naibii articolul!)
  3. Dracu’ știe! (Pfuai! Pe dânsul am uitat să-l întreb!) „Mămica” perfectă? (O întrebare retorică sau o afirmație nesigură?)
  4. Hmmm…își doresc să fie doriți, își doresc și ce ți-au răspuns bărbații (nu m-aș baza pe asta!), dar cred că, în principiu, e dorința lor de a fi indispensaibili; să se simtă că nu ne-am descurca fără ei...(apoi…uneori e chiar invers! 😈 )

  5. Sex. (Mă rog, era o expresie neortodoxă care se rezuma la sex 😀) Și bere. (Sprânceana ridicată cerea redresarea situației răspunsului.Atunci….își doresc familie cu o femeie de casă, dedicată și fidelă, care să-i facă copii și mâncare. (Ei, așa da! 😀 )

  6. Vor ca femeia de lângã ei sã se simtã neajutoratã 😄 (mãcar din când în când). Tare fericiţi sunt când simt cã ajutorul lor e indispensabil 😜  (Zice că l-a consultat pe consort pentru elaborarea acestui răspuns. )
  7.  Haha! Ești prea tare! (Nu eu, parol! Ăștia de la Cooperativă!Deci râd pe bune. Adică eu l-aș face pe categorii de barbați. Pe vârstă și pe nivelul de educație. No offense for some of them. (None taken! Decât, poate, că m-ai luat cu vorba și n-ai mai terminat categoriile!)

  8. Respect, appreciation, fun, love and sex. Does it answer your question? (Cam da. Dar…iar sex???)
  9. Libertate, discuții simple, pantofi care să nu le facă bătături (if you catch my drift!). Să știe că sunt admirați și iubiți (dar ca un fel de contract, să nu trebuiască să explice de 100 de ori asta și nici să ofere înapoi neapărat). Își doresc să își poată lăsa hainele murdare unde vor, să arunce șosetele fără să trebuiască să-i certe cineva să le pună în coșul de rufe. Să poată bea o bere bună seara, pe răcoare, într-o companie degajată. Să înțeleagă mai bine femeile…Să nu le fie atât de frică de teroriștii ăștia mici de copii. (Mno, ce înseamnă să ai studii de specialitate! 😀 )

  10. Dacă e să mă gândesc la al meu, își dorește să nu fie cicălit! ( 😈 Și? Îi iese? ) Iar material, cele mai noi/scumpe gadgeturi. (Mda, big boys!) Astea două sunt cel mai greu de bifat…pentru că de cicăleală sigur nu scapă (deci am anticipat!), iar pentru ce fluturi visează el, ar trebui să câștigăm la loto. 

În loc de concluzie

  • Nici bărbații nu prea știu ce vor, în genere. Poate dacă le-aș fi adresat întrebarea nuanțată, cu tot cu context. Dar nu asta a fost intenția mea.
  • Femeile și bărbații din cuplurile chestionate nu prea au răspuns același lucru. Dar va rămâne secret, ca să nu iscăm vreun tzunami amoros!
  • Femeile au chef mai mult de vorbă decât bărbații, și le place la nebunie să-și dea cu presupusul.

Totuși, există unele constante: siguranță, stabilitate, nevoia de a controla, de a emana masculinitate, plăcerea gadgeturilor. Așadar, asta trebuie să cauți când vrei să faci cadoul potrivit. Ceva dedicat bărbaților:

WS_Slider_957x457px-2.jpg

WatchShop.ro s-a repoziționat ca fiind singurul magazin online din România cu ceasuri și accesorii dedicat bărbaților. De aceea, nu ai cum să dai greș dacă vrei să-l mulțumești cu un dar deosebit, pe măsura sentimentelor tale pentru el. WatchShop.ro este destinația perfecta pentru doamnele care vor să se asigure că găsesc cel mai potrivit ceas pentru un barbat din viața lor!

ceas-citizen-promaster-sky-as4035-04e-116743

Arată cam bine, nu? Masculin, elegant și induce un sentiment de siguranță pe propriile forțe. Libertate de alegere (din 9000 de modele) și un plus de originalitate!

Nu îi putem neglija și pe subiecții anchetați mai sus. Dar pentru ei am alt mesaj:

8 răspunsuri la „Ce-și doresc bărbații? Răspunsuri direct de la sursă

  1. Spunsieu iulie 15, 2016 la 9:25 pm

    Hai ca m-ai facut sa rad…Ar fi trebuit sa-i intrebi care sunt cele mai ascunse dorinte ale lor, pun pariu ca-ti tiuiau urechile. Eu cred ca vor o femeie care sa se uite la ei ca la soare ca, deh, asa i-a educat mamitica lor. Vor sa fie centrul lumii pentru cineva de sex opus, asta e secretul. Zic si eu.

    Apreciază

  2. Ethos iulie 16, 2016 la 12:59 am

    Hmm, hai să-mi dau și eu cu părerea legat de întrebarea „ce-și doresc bărbații”:
    a) Să aibă cât mai multe aventuri cu cât mai multe fete, unde prin aventură ne referim în principal la sex;
    b) De la o vârstă, să întemeieze o familie cu o fată frumoasă și cuminte, cu capul pe umeri și lângă care să fie dispuși să-și petreacă restul vieții. Pe cât posibil, fără a exclude punctul a.
    c) Să se realizeze în plan profesional. Bărbatul este, prin definiție, nu doar cuceritorul femeii ci și al naturii, alpinistul care urcă pe Everest sau luptătorul care vrea să învingă în jocul cu viața.
    Și pe urmă, sigur, aceste dorințe de bază comportă nuanțe, în funcție de personalitatea fiecăruia…

    Apreciat de 1 persoană

    • rudia2014 iulie 16, 2016 la 1:10 am

      Hmmm… elaborat, n-am ce zice. Da’… iar sex??? 😆
      Cred că e o sinteză „politically correct” 😀 Și până la urmă, chiar nu e nimic nici exagerat, nici posibil de catalogat drept „moft”. Depinde, e drept, de la bărbat la bărbat și cred că se poate aplica, uneori, și la femei!
      Mulțumesc de trecere și semn! 🙂

      Apreciat de 1 persoană

  3. illusion iulie 16, 2016 la 12:32 pm

    Băăăi dar am râs! O să întreb și eu bărbatul din dotare ce vrea și revin cu un răspuns! Eu aș zice: sex, bere, liniște când se uita la meci, fritpură 😆

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Madmoiselle Sarcastique

Un suflet singur trăiește bucuriile pe jumătate, iar durerile dublu!

Paul's Blog

Welcome to my page!

HopeLess

Scrisul face parte din mine, din viață... ca de altfel, arta în toate formele ei!

Kaysha

Catch me on the web!

Roxalee's blah blah blog

I was created to create. Please, go deep.

armonie acvatică

scrieri, scrieri...

opisicaneagra.ro

Opinii inopinate, frânturi de suflet, poezie și jurnalism online

CRONICA [R]

If you're walking through hell, keep walking.

Nina Docea

de Mădălina Rodocea

DozaDePoezie

"Viaţa este în altă parte" - Milan Kundera

Joramotive de sărit obstacole

echitaţie în aburi de lapte

Tolsto

Blogul meu, de mine însumi