Blog neinspirațional

…despre lupta cu morile de vânt

Al(tă)chimie cu Matache Hoinarul

Îmi plac oamenii complecși. Cei care nu se mulțumesc cu ceea ce au reușit până într-un moment al existenței lor, ci deschid cu regularitate Cutia Pandorei, gata să se ia la trântă cu eventuali balauri ieșiți de acolo la lumină. Îmi plac oamenii creativi, care nasc idei și construiesc lucruri mărețe – pentru ei, pentru alții. Îmi plac oamenii care se reinventează mereu, sfidând trecerea timpului, răsturnări de valori sau reinstaurări de trenduri. În fine, îmi plac oamenii care caută să transforme totul în aur, nu pentru strălucirea orbitoare, ci pentru apropierea de Bine, Frumos, Pasiune, Valoare.

Cheia succesului pentru un artist este să ajungă cu ușurință la inima celor care îl ascultă. Să-i provoace, să-i incite, să și-i apropie iremediabil, astfel încât cântecul lor să nu se oprească doar pe buze, fredonat cu o  ocazie specială, ci să li se întipărească puternic în timpane. Este vorba despre chimie pură! Măsurabilă în numărul de bătăi de inimi în minutele în care scurg acorduri suave ale „omului cu chitara”.

Marius Matache își va lansa cel de-al doilea album, un album „de poveste”! Cei care l-au cunoscut hoinar, să nu se lase păcăliți. Albumul Alchimie este…altceva. Din toate punctele de vedere.

  • Sound-ul albumului este o combinație de retro-rock și folk
  • instrumentele folosite sunt „vintage”, bas Rickenbacker, Fender rhodes, chitări acustice, iar chitări electrice Fender Telecaster
  • albumul este o poveste cu 11 capitole și un final deschis
  • este rezultatul unei colaborări cu profesioniști
  • intenția este de a revitaliza muzica folk românească:

Am „nebunia” de a demonstra că folkul poate mișca din nou mase, că poate fi mai mult decât un om și o chitară, că poate fi vizibil.

Mai mult decât atât, este primul album de muzică românească lansat printr-o campanie de crowdfunding. Poți să fii și tu parte din acest album. Poți contribui la promovarea muzicii de calitate și poți susține un artist ALTFEL, care crede în actul artistic de calitate. Susține acest proiect printr-o contribuție minimă de €5, €10.00, €20.00 sau mai mult. Îndeamnă-ți prietenii să se alăture unei idei îndrăznețe, menite să schimbe mentalități despre cultura muzicală românească. Nu vei rămâne nerăsplătit! În funcție de contribuția ta, poți primi albumul Alchimie cu autograf, tricou personalizat Alchimie, afiș cu autograf, 2 piese în format digital înaintea lansării oficiale, 2 bilete la spectacolul de lansare din București etc.

Mai sunt 17 zile. Hai să punem numărul la împlinirea unui proiect, a unui vis.

4 răspunsuri la „Al(tă)chimie cu Matache Hoinarul

  1. Diana Radu martie 18, 2016 la 9:12 am

    Imi este asa drag, Marius! :3

    Apreciat de 1 persoană

  2. Alexandra martie 19, 2016 la 11:38 am

    Vai, ce-mi place melodia asta! ♥ Mi s-a făcut dor să merg la serate folk. 😀

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Madmoiselle Sarcastique

Un suflet singur trăiește bucuriile pe jumătate, iar durerile dublu!

Paul's Blog

Welcome to my page!

HopeLess

Scrisul face parte din mine, din viață... ca de altfel, arta în toate formele ei!

Kaysha

Catch me on the web!

Roxalee's blah blah blog

I was created to create. Please, go deep.

armonie acvatică

scrieri, scrieri...

opisicaneagra.ro

Opinii inopinate, frânturi de suflet, poezie și jurnalism online

CRONICA [R]

If you're walking through hell, keep walking.

Nina Docea

de Mădălina Rodocea

DozaDePoezie

"Viaţa este în altă parte" - Milan Kundera

Joramotive de sărit obstacole

echitaţie în aburi de lapte

Tolsto

Blogul meu, de mine însumi