Blog neinspirațional

…despre lupta cu morile de vânt

Anticearcăn Neutrogena pentru un ten perfect

Rudia aude de un anticearcăn Neutrogena care cică ar face  minuni. Căci o minune i-ar trebui și ei la programul cu care se luptă în fiecare zi: trezitul cu noaptea-n cap, la puțin timp după ce a reușit să se adune și să găsească drumul spre pat, mulțimea de treburi de făcut din zori și până la apus, plus ochii lipiți de monitorul laptopului personal. Rezultatul: pungile de sub ochi aduc aminte de un actor celebru:

Fiecare femeie care se respectă, iese din casă numai după ce s-a asigurat că oglinda reflectă imaginea pe care ea vrea să o afișeze în public. Și de câte ori nu pierde femeia timp prețios încercând să mascheze imperfecțiunile tenului, astfel încât să rămână strălucitoare și atrăgătoare! Rudia a studiat cu atenție pungile de sub ochi și s-a declarat nemulțumită. Și-a zis că mai bine ar face ceva cu cearcănele alea, că strică frumusețe de chip. Prin urmare, a apelat mai întâi la leacuri băbești:

(sursa foto: Google)

Dar a constatat că durează prea mult și eficiența lor este, adesea îndoielnică (nu știi de unde a fost recoltat castravetele sau dacă frunzele de ceai au fost spălate înainte de a fi puse în săculeț). Noroc că Rudia are prietene! Și din vorbă-n vorbă, prietenele au decretat: „cu un anticearcăn Neutrogena, n-ai cum să dai greș!” Și să încerce, de exemplu, Neutrogena healthy skin brightening eye perfector. „Are antioxidanți și vitamina E, mușețel sălbatic și soia și este extrem de blând cu ochii sensibili”. Acum, e drept că Rudia nu e cea mai pricepută într-ale cosmeticelor. Dar când aude de Neutrogena, îi e clar că trebuie să fie de bine!

Cealaltă problemă care se ridică în acest punct al discuției este de unde să-l cumperi. Acum că știm ce ne trebuie, cum facem rost de el. Rudia ar vrea să nu facă rate (produsele Neutrogena pot fi destul de scumpe), dar să pună mâna neapărat pe un produs original, pentru că, nu-i așa, vrem ce e mai bun pentru pielea noastră. Tot prietenele i-au sărit în ajutor: Magazinul online de produse cosmetice Blacknight.roNumai ce intri pe site și te apucă musai cu leșin. Le-ai vrea pe toate, pentru că sunt produse cosmetice originale la prețuri speciale.

Așa că Rudia tocmai a plasat o comandă pentru un anticearcăn Neutrogena, nuanța Light 10, iar când va intra în posesia minunatului instrument de înfrumusețare, va reveni cu poze la fel de originale!

Screenshot 2016-02-13 22.53.31

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Comentator Amator

„Viata nu are subtitrare, ori o intelegi, ori nu…” – Wolf Wildfire

Madmoiselle Sarcastique

Un suflet singur trăiește bucuriile pe jumătate, iar durerile dublu!

Paul's Blog

Welcome to my page!

HopeLess

Scrisul face parte din mine, din viață... ca de altfel, arta în toate formele ei!

Kaysha

Catch me on the web!

Roxalee's blah blah blog

I was created to create. Please, go deep.

armonie acvatică

scrieri, scrieri...

Anca Balaban Popa Iscu

Viața e atât de frumoasă!

opisicaneagra.ro

Opinii inopinate, frânturi de suflet, poezie și jurnalism online

CRONICA [R]

If you're walking through hell, keep walking.

Nina Docea

de Mădălina Rodocea

DozaDePoezie

"Viaţa este în altă parte" - Milan Kundera

Joramotive de sărit obstacole

echitaţie în aburi de lapte

Tolsto

Blogul meu, de mine însumi

%d blogeri au apreciat: