Blog neinspirațional

…despre lupta cu morile de vânt

MediHelp International îl asigură și pe Toma Necredinciosul!

„Sănătatea e comoara cea mai prețioasă și cea mai ușor de pierdut, totuși cea mai puțin păzită.”

(Emile Augier)

Știm cât costă o pâine, știm cât costă o rochie, știm cât costă o excursie în țara preferată. Sunt costuri estimative, comparabile, ușor de aflat. Dar știm cât costă sănătatea ta și a familiei tale? Evident, toată lumea își dorește să nu aibă niciodată probleme de sănătate și fiecare face demersuri personalizate în cest sens, dar am învățat că imprevizibilul ne pândește uneori la colțul străzii și nu știi când dai nas în nas cu Boala. Nu ar fi bine să fii pregătit pentru ORICE eventualitate? Nu ai vrea să fii suficient de relaxat încât să-i poți râde în nas și apoi trece mai departe nestingherit știind că ai spatele acoperit, știind că există cineva care veghează pentru tine și, orice s-ar întâmpla, va găsi soluția cea mai potrivită? Cât e de valoroasă sănătatea ta și a celor dragi ție? Cât ești dispus să investești în siguranța viitorului tău?

Să ne imaginăm sănătatea ca pe o comoară pe care unii au fost suficient de norocoși să o primească la naștere. Există oameni care o păstrează cu sfințenie, care verifică din când în când seiful să vadă dacă totul e în ordine. Există și oameni care deschid seiful și constată că ea, Sănătatea, nu mai este acolo. Cauze? Explicații? Nu o vor aduce înapoi. Pentru ca acest lucru să nu se întâmple, unii aleg să încredințeze cifrul seifului cuiva de încredere, cuiva care are puterea să te asigure că există soluții viabile pentru tine, individual și, de aceea, poți dormi liniștit. De ce să nu acorzi încrederea aceasta cuiva care

 • are experiență
 • vine în întâmpinarea nevoilor tale
 • dezvoltă planuri proprii adaptate?

Portofoliul bogat și experiența de 15 ani în domeniul asigurărilor private de sănătate oferă suficiente motive să acorzi încrederea aceasta celui mai potrivit partener: MediHelp international.

MediHelp-logo-2012-298x300

 O problemă de sănătate poate fi extrem de costisitoare, cu atât mai mult cu cât îți dorești să ai parte de cele mai bune condiții de diagnosticare și tratament. De aceea, cu asigurarea medicală privată de la MediHelp International ai două avantaje majore:

 1. acoperirea plăților integrale pentru îngrijirea medicală
 2. acces la cele mai bune clinici și spitale din Europa sau din lume.

Aceste beneficii sunt oferite de noul plan de asigurare, unic în România, MediHelp Superior Plan, având cea mai mare limită de acoperire pentru o asigurare privată de sănătate: 2,5 milioane de Euro pe an de asigurare. Cu MHS, sănătatea ta are pașaport internațional!

Sună prea frumos ca să fie adevărat? Cu siguranță Toma Necredinciosul ar căuta hibe ale acestui tip de asigurare privată de sănătate. Din fericire, există răspunsuri argumentate care pot clarifica orice nelămurire.

1. Sunt tânăr. Nu am nevoie de asigurare de sănătate!

Nu putem controla destinul. Firește, sperăm și ne dorim ce e mai bun pentru noi, dar putem să știm cu exactitate ce ne rezervă viitorul? Și dacă la locul de muncă apare un accident nefericit? Sau dacă destinul decide că e rândul tău să plătești tributul cu vreo boală incurabilă? Dar ce faci dacă ai nevoie de ajutor pentru copilul tău atunci când vine pe lume? Nu e ușor să te imaginezi în astfel de ipostaze, cu siguranță, dar nu poți nega că astfel de lucruri se întâmplă. Nu e mai bine să nu fii luat pe nepregătite?

2. Sunt într-un centru universitar de încredere. Există clinici foarte bune în România, nu e nevoie să apelez la cele din străinătate.

Contrar opiniei generalizate, România are clinici, spitale și specialiști dintre cei mai buni. Cu toate acestea, nu de puține ori s-a întâmplat ca aparatura să nu atingă nivelul avansat al tehnologiei care să permită obținerea unor rezultate optime. Uneori este vorba de operații complicate, cazuri de cancer cu administrarea medicamentației adecvate, transplanturi, complicații apărute la naștere, care necesită intervenții imposibile la noi în țară. De ce să nu iei în considerare și această opțiune?

3. Nu am încredere în companiile care oferă asigurări de sănătate.

Cu MediHelp Internațional nu primești o simplă asigurare de sănătate! Vorbim despre un lider în asigurări în întreaga Europă, fiind managerul de distribuție al Bupa International în Romania, Ungaria și Bulgaria. În această calitate, compania îți oferă servicii de calitate și confidențialitate, precum și standarde medicale internaționale de top. Unele pachete acoperă și o parte din costurile pentru medicamentele prescrise de medic sau consultații oftalmologice ori stomatologice.

4. Am deja cardul de sănătate emis de CNAS, cu acoperire internațională!

Cele două instrumente au întrebuințări diferite. În timp ce Cardul European De Sănătate oferă o serie de beneficii specifice pentru cei ce se confruntă cu o problemă medicală neașteptată pe perioada unei șederi temporare în străinătate, planul de asigurare privată de sănătate oferă acces permanent la servicii medicale în afara țării lor de rezidență. Iată diferențele:

ro-insurance-vs-card

 

(Sursa)

5. Plătesc suficient la stat pentru asigurarea obligatorie de sănătate. Nu mai am resurse financiare pentru o astfel de asigurare.

Sănătatea ta este cea mai valoroasă! O asigurare de sănătate internațională este o investiție pentru viitorul tău și al celor dragi. Plătești că 200 de lei pe lună în plus față de cei 5.5% din venit pentru asigurarea medicală obligatorie și obții servicii medicale la cele mai bune instituții din România. În plus, MediHelp oferă pachete adaptate nevoilor tale în acest sens, iar până sfârșitul lunii decembrie 2014 ai 5% discount pentru orice plan de asigurare internațională de sănătate.

Tu ți-ai găsit asigurarea medicală care să ți se potrivească?

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Această postare este răspunsul Rudiei la provocarea cu numărul 9 a competiției SuperBlog 2014.

Reclame

6 răspunsuri la „MediHelp International îl asigură și pe Toma Necredinciosul!

 1. Fairytale octombrie 27, 2014 la 8:35 am

  E o oferta buna, pana la urma sanatatea e mai buna decat toate!

  Apreciază

 2. cristinalincu octombrie 29, 2014 la 5:44 am

  asigurarile de sanatate sunt foarte importante, insa, de obicei, ajungem sa le dam importanta destul de tarziu

  Apreciază

 3. psi octombrie 29, 2014 la 8:00 pm

  există o mare problemă cu asigurările de sănătate, mă refer la cele private. sunt bune, sunt bune rău când te doare, dar legislaţia în vigoare are lacune… poate lăsate aşa cu bună ştiinţă. (în parte pentru că ar creşte interesul populaţiei pentru sectorul medical numit privat, în parte pentru că interesul este mai mare decât s-ar crede)
  asigurătorii aşteaptă de multă vreme un cadru clar în care să-şi configureze cu adevărat ofertele, dincolo de ceea ce se numeşte- şi lipseşte cu desăvârşire- pachetul de bază. totuşi, când legea sănătăţii va intra, va fi vai şi amar dacă ne vom baza strict pe ceea ce plătim la stat.

  Apreciază

  • rudia2014 octombrie 30, 2014 la 5:23 pm

   Este clar că nu ne putem baza pe ceea ce plătim la stat! E la fel de drept să uneori tot ce este privat ni se pare suspect pentru că „hârțogăraia” este imposibil de parcurs și uneori de înțeles. Șansa este să dai peste cineva care să știe să-ți explice și să-ți răspundă la toate întrebările.
   Oferta celor de la MediHelp Internațional acoperă câteva situații despre care nu am prea auzit. Evident, totul depinde de fiecare în parte…

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Comentator Amator

„Viata nu are subtitrare, ori o intelegi, ori nu…” – Wolf Wildfire

Madmoiselle Sarcastique

Un suflet singur trăiește bucuriile pe jumătate, iar durerile dublu!

SeptembrieJoi

Oaza pentru fete, cu aventuri de tanara mama

SunLog

blog de informaţii şi diverse alte chestii

HopeLess

Scrisul face parte din mine, din viață... ca de altfel, arta în toate formele ei!

Kaysha

Să nu crezi ce ţi se spune. Să crezi doar ce simţi.

Dani Havarneanu

Un blog prea personal

Roxalee's blah blah blog

I was created to create. Please, go deep.

cristinalincu.wordpress.com/

scrieri, scrieri...

Anca Balaban Popa Iscu

Viața e atât de frumoasă!

opisicaneagra.ro

Opinii inopinate, frânturi de suflet, poezie și jurnalism online

Illusion's Street

străduţa mea de iluzii

CRONICA [R]

If you're walking through hell, keep walking.

Nina Docea

de Mădălina Rodocea

DozaDePoezie

"Viaţa este în altă parte" - Milan Kundera

Joramotive de sărit obstacole

echitaţie în aburi de lapte

%d blogeri au apreciat asta: