Blog neinspirațional

…despre lupta cu morile de vânt

Să stăm de strajă! Sau Leac împotriva plictiselii!

Nu știu, monșer; dar sunt plictisit ca un cățel pe care stăpânul l-a uitat încuiat în casă… Îmi vine să urlu de urât… Ai treabă?
– Deloc.
– Unde mănânci astă-seară?
– Indiferent.
– Vrei să mâncăm împreună?
– Mai ales.
– Unde, zici?
– Unde poftești.

 (I.L.Caragiale – Repausul dominical)

Plictiseală mare, monșer! Se pare că plictiseala este într-adevăr un trend! Aud copii care, lăsați fără obiectul magic al distracției moderne (tabletă, Iphone, smartphone), își urlă cu disperare plictiseala în urechile părinților depășiți de situație sau prea adânciți în ale lor. Soluția? Aer curat, domnule! Să iasă, să zburde, să țipe cât îi țin plămânii, să râdă, să se distreze. Dar cineva trebuie să-i învețe să facă asta! Cineva care înțelege ce înseamnă copilăria, ce presupune verbul „a te distra” în viziunea lor. De ce au nevoie copiii ăștia…moderni ca să simtă că viața este frumoasă și dincolo de „gadgeturile” care le umplu timpul și golurile nebănuite din viața lor? O ieșire! Specială! Unică!

VilaAlpin-e1378830042166

Poate fi cu familia. Cazare și masă în condiții care te conving că acolo sunt oameni serioși cărora le pasă de afacerea lor și de feedback-ul clienților. Plus minunatul parc de aventura Strajape care copii îl vor adora! Condiții maxime de siguranță și distracție, nu numai pentru ei, ci și pentru părinți. Experiențe de neuitat tuturor, indiferent de vârstă și tarife mai mult decât acceptabile: copii – 10 lei, adulți – 15 lei, grupuri – 5 lei/persoană, indiferent de vârstă. Faci o ecuație simplă în care nu există necunoscute:

 un sejur la Straja = aventură + distracție + siguranță + confort

Varianta a doua presupune o experiență de vis într-o tabără de vară. Copiii își dezvoltă abilități, își fac prieteni, învață să fie independenți, se descoperă pe ei înșiși. Același parc de aventură va fi locul încercărilor și al depășirii propriilor limite. O vacanță la Straja și cu siguranță vor uita de vechile preocupări și se vor vindeca de plictiseală!

Boala asta se transferă și la vârste mai înaintate! Un copil plictisit nu se va dezvolta niciodată suficient de armonios încât să devină un tânăr ambițios și dornic să schimbe ceea ce nu-i place la viața lui. Sunt oameni plictisiți de monotonia locului lor de muncă. Le lipsește inițiativa și totul pare că se învârte în „asortare” cu ceasul din birou care greu își mai mișcă acele! Comunicarea cu ceilalți se rezumă la salutul de dimineață și la gratulările de complezență, eventual mici discuții seci legate de vreun proiect comun. Trebuie să-i fie greu unui lider de grup să lucreze astfel! Așa că poate ar trebui schimbat ceva! Într-un mediu nou, unde să dezvolte relații, să rezolve probleme de comunicare și, de ce nu, să se descopere pe sine, altfel decât se știa. Învățare și distracție – nu sună, oare, atractiv? Tabloul se completează la cerere cu rafting, tiroliană, escaladă, paint ball, activitati speo. Pleci cu un grup și te întorci cu o echipă de oameni mai motivați. O rețetă eficientă pentru un team building la Straja

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Articolul participă la concursul SuperBlog 2014.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Comentator Amator

„Viata nu are subtitrare, ori o intelegi, ori nu…” – Wolf Wildfire

Madmoiselle Sarcastique

Un suflet singur trăiește bucuriile pe jumătate, iar durerile dublu!

Paul's Blog

Welcome to my page!

HopeLess

Scrisul face parte din mine, din viață... ca de altfel, arta în toate formele ei!

Kaysha

Catch me on the web!

Roxalee's blah blah blog

I was created to create. Please, go deep.

armonie acvatică

scrieri, scrieri...

Anca Balaban Popa Iscu

Viața e atât de frumoasă!

opisicaneagra.ro

Opinii inopinate, frânturi de suflet, poezie și jurnalism online

CRONICA [R]

If you're walking through hell, keep walking.

Nina Docea

de Mădălina Rodocea

DozaDePoezie

"Viaţa este în altă parte" - Milan Kundera

Joramotive de sărit obstacole

echitaţie în aburi de lapte

Tolsto

Blogul meu, de mine însumi

%d blogeri au apreciat: